Vloerkleed op maat op jouw laminaat

Vloerkleed op maat

Je nieuwe laminaatvloer heb je met grote zorg uitgekozen. Nu nog een mooi vloerkleed erbij. Maar dan zul je net zien: heb je je droomvloerkleed qua kleur, materiaal en motief gevonden, past de vierkante vorm ervan niet mooi onder de bank en salontafel. Maar geen nood: als je bij de standaardformaten vloerkleden niet slaagt, kun je er altijd voor kiezen een vloerkleed op maat te laten maken. Precies in de vorm en het formaat zoals jij het wilt, van rond en vierkant tot een zelf ontworpen vorm.

Bestel je vloerkleed op maat 

Juiste vloerkleed bij vloer kiezen

Als je een kijkje neemt bij het assortiment vloerkleden op maat van Roobol, zul je zien dat de keuze wat dat betreft enorm is. Toegegeven: het vereist wat reken- en meetwerk thuis bij het bepalen van de juiste vorm en het formaat van je vloerkleed. Maar mocht je daar niet uitkomen, dan kun je altijd − via de chat, de telefoon of gewoon in de winkel − met een deskundig adviseur alle mogelijkheden doornemen. Onder andere hoe je dit perfect laat matchen met je laminaat grijs eiken. Niet alleen qua formaat en vorm, maar ook qua kleur.

Als je je keuze voor een vloerkleed hebt gemaakt, vul je online de betreffende gegevens in, zoals de gewenste lengte en breedte van het tapijt en welke vorm je wilt. En je klikt op de bestelknop. Online kun je langs de verschillende soorten tapijten en motieven scrollen, een staal van een of meerdere tapijten bestellen, en zelfs chatten met de adviseurs. Mis je bij het online bestellen toch de look and feel, dan kun je natuurlijk ook gewoon naar een filiaal toegaan en het vloerkleed ter plekke uitzoeken. 

Waarom kiezen voor een vloerkleed op maat?

De vorm van je vloerkleed is van grote invloed op de uitstraling ervan in je huis. Ditzelfde geldt voor het formaat. In een kleine woonkamer past geen super groot vloerkleed, en een rond vloerkleed past niet in een lange, smalle gang. Soms heb je zelfs een vloerkleed in een wel heel specifieke vorm nodig. Een vloerkleed is normaliter ook een investering voor langere tijd. Daarom is het extra fijn dat je een vloerkleed op maat kunt laten maken, die perfect aansluit bij je interieur en woonwensen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *