Montage Service Traprenovatie

Heeft u twee linkerhanden of simpelweg geen zin of tijd om uw trap te renoveren? Geen probleem. Onze medewerkers nemen u het werk graag uit handen.

Een klein team nette vakmensen met een jarenlange ervaring en liefde voor het vak verzorgen de renovatie van uw trap tot in de puntjes. Ervaren vakmensen met oog voor detail. Uw trap wordt in één dag vakkundig gerenoveerd op de vooraf afgesproken datum

U heeft er bijna geen omkijken naar; u zorgt ervoor dat de trap vrij is van bestaande vloerbedekking en wij van 1001Vloerenoutlet.nl verzorgen de rest voor u. Vooraf wordt alles bij u thuis doorgesproken, ingemeten en gepland.

Nadat onze mensen vertrokken zijn is uw trap klaar voor gebruik. Uw nieuwe trap, perfect gemonteerd en uiteraard tegen een scherpe prijs. Dat wordt genieten!

Neem gerust contact met ons op voor verdere informatie of kennismaking, onze adviseurs zijn u graag van dienst. Wij zijn dagelijks bereikbaar van 07:00 tot 23:00 uur op telefoonnummer 033-7601999.

 

Er zijn geen producten gevonden

Wij zijn druk bezig om deze groep te voorzien van producten. Graag nog even geduld bekijk onze home pagina voor ons aanbod.