Monocoat olie en onderhoud

 

RUBIO MONOCOAT OIL PLUS 2C: NIEUWE GENERATIE MET DROGINGSVERSNELLER.

Uitzonderlijke projecten verdienen een duurzame afwerking, waarbij ook de decoratieve aspect niet uit het oog verloren mag worden. Ook een eenvoudige aanbrengmethode en snelle beloopbaarheid zijn belangrijk, vooral bij projecten waarvan de uitvoering onder tijdsdruk moet gebeuren. Rubio Monocoat Oil Plus 2C heeft al deze troeven in huis.

Snelle en duurzame sterkte-opbouw:

Rubio Monocoat Oil Plus 2C is een 2-componenten systeem, bestaande uit Rubio Monocoat Oil Plus (A) en Rubio Monocoat Accelerator (B)

Het hout wordt via een moleculaire binding gekleurd en beschermd in één enkel laag, terwijl het zijn natuurlijke uitstraling behoudt, plus:

- 100% VOC-vrij.
- Respecteert de typische 'look and feel' van het hout.
- Minimaal verbruik 1 liter per 30 á 50 m²
- Geen aanzetten of overlappingen.
- Meer dan 40 standaardkleuren
- Eenvoudig in onderhoud.
- Bevat geen water.
- Kan op alle houtsoorten toegepast worden, zowel voor meubels als voor vloeren. (massief, dual planken, fineer, MDF, enz)
- Waterbestendig, dus heel geschikt voor toepassingen in keukens en badkamers.
- Hittebestendig.
- Snelle sterkte-opbouw en doorharding.
- Extra slijtvastheid.

Rubio Monocoat Oil Plus 2C is dus de uitgelezen partner voor de uitvoering van uw project.

Om de vloer optimaal te onderhouden is Monocoat Soap ontwikkeld voor het onderhoud van geoliede vloeren. Verwijdert grondig alle vuil en vet zonder een laag achter te laten. Behoudt de matte, natuurlijke uitstraling van het hout. Rubio Monocoat Soap is geconcentreerd, en daardoor uiterst economisch qua verbruik.